Monday, May 11, 2009

Laporan Kerja Untuk Hari Ini Episod 6 (18sx)

Amaran-Kepada sesiapa yang berumur 18 tahun kebawah,sila close page ini sekarang kerana ianya tidak sesuai untuk anda,melainkan anda sudah tumbuh bulu ari-ari..sapa2 yang baru cukur tu,silap anda lah disitu..Aku tamau nak tulih pasal benda neh,tapi di atas permintaan rakan-rakan,aku gagahi juga..sekali lagi diulang,cerita ini penuh dengan unsur-unsur yang tidak sesuai untuk anda jika anda masih lagi mengatakan Tomok layak menang One In a Million..

Semasa sedang Abang Watson sedang menjaga kaunter bayaran,Abang Watson didatangi oleh seorang jejaka yang "macho" la sangat..Berbadan sasa,berbaju sendat bagi menampakkan ke"sasaan"nya,berambut cacak-cacak "fin",dan bersuara jantan macho..

Jantan Macho-Neh adik..semua berapa..?(sambil meletakkan 3 barang azimat untuk jantan-jantan di luar sana,kondom,lubricant,bukan minyak pelincir kereta ya wahai kanak-kanak belum akil baligh,personal lubricant,dan pencuci muka jenama Safi)...

Abang Watson-Sebentar ya wahai Abang Macho..saya scan semua dulu..

Abang Macho-Okay okay..neh adik..nak tanya neh..

Abang Watson-Tanya apa Abang Macho?

Abang Macho-Kondom yang saiz besar sikit takdak ka?

Abang Watson-GULP!!..ikshhh..saya pon tak sure sangat ada ka tak..tapi selalunya yang ada kat situ semua standard saiz la..semua boleh pakai..gajah pon boleh pakai..tapi itupon kalo gajah tu buat family planning la..

Abang Macho-Ikshh..gajah boleh buat family planning ka?

Abang Watson-Bodo aih abang neh..gajah kan tadak akal fikiran..sama bodoh gajah tu dengan abang..

Abang Macho-Betul jugak tu..Neh,ada ka takdak neh?Abang dok pakai kondom neh,asyik terkoyakkkk ja..sakit trutttttttt truttttttt abang neh..

Abang Watson-(sambil tergelak dalam hati)Kejap yer Abang Macho,saya pergi tengok jap...

Kami berdua pon pergilah menuju ke bahagian Kondom-Kondom segar dari ladang ituww..setelah tiba..

Abang Watson-Ikshhh..saya pon tatau mana yang bleh tahan tak terkoyak neh..Abang try la jenama neh..dia macam extra thick sket..

Abang Macho-Abang penah try dah jenis neh..terkoyak jugak..sakit...

Abang Watson-GULP!!ikshhh..saya pon tatau la Abang Macho...

Abang Macho-Hurmmmmmm..payah jugak ada *tuuttttttt trutttttttt* besar neh..

Abang Watson-Hehehehe..(sila insert bunyi gelak amik hati..)..

Abang Macho-Takpala..abang amik yang tadi tu jer la..berapa semua?

Abang Watson-rm27.90..neh bakinya..terima kasih..sila datang lagi...

Abang Macho-Sama-sama..

Setelah seketika,Abang Watson termenung seketika sambil tergelak sendirian...

"Gila ka hapa dia tu..biaq betui...sedang kondom pon orang di Padang Pasir buat bekas air nak bawak merentasi gurun,isi banyak2 air dalam tu pon tak pecah2(sila Google),inikan pula saiz trutttttt truttttttt lelaki Asia yang puratanya **cm lebar ** cm panjang..sila Googgle sendiri!..Biar betul mamat neh..wait da semenet!!!!DAMN!!!!BADAN MACHO?BAJU SENDAT?RAMBUT FIN?PENCUCI MUKA SAFI?RAMBUT FIN?LUBRICANT?BEGITU BANGGA MENCERITAKN SAIZ TRUUTTTTT TRUTTTTT KAT AKU???HARAM JADAH!!!GAY HOPANYA!!!!KO NAK MENGORAT AKU KAAAA????LAGI SATU,YANG KO SUKA PEGI KETUK PINTU BELAKANG TU SAPA SURUH!!!SIAP PAKAI KONDOM PLAK TU..kwhahahahahhaa..mmg la terkoyak sebab bontot rakan gay ko tu penuh dengan taik-taik yang tajam..bangang...

segala cerita ini adalah tidak benar dan janganlah anda mempercayainya..diulangi..TIDAK BENAR..

Sekian,saya yang melaporkan
Abang Watson yang suci fikirannya..

7 comments:

adamLUBA said...

hoyehhh!!!
akhirnya hang menceritakan juga saat2 kegemilangan hang di ngorat abang macho..hahahahha...

*snap photo sikit...

neeaaahhhh!

A.L

Diva PariTs said...

hishhh geli akuuu!!

Munky itu Hanjeng said...

tau takpa..
tp aku dok gelak ja ngan kawan aku sepanjang hari sebab kebodohan mamat tu..kwhahaha..

PeduliApaAku said...

org dok kata bg plastik hijau watson tu kat dia wt kondom hg tamau~
nk besaq sgt suh pakai hat tu~

Munky itu Hanjeng said...

kalo aku bagi yang tu mau dia tangkap kepak aku teruih..hahahah..

mustno said...

ish ishhh..
aku dah cukup akil baligh ke utk ini semua???
ahaha

epifah said...

hahaha.lambat pulak.