Monday, October 19, 2009

Jeng jeng jengggg..Anjeng anjeng anjeng..kung kung...

Aku tau aku dah lama tak post blog..lama gila kot...aku pon tatau nak tulih pasai apa...tp banyak benda yang aku dok pikiaq semenjak dua menjak neh..tp bila nak start taip ja,mesti aku akan rasa mengantuk...baik aku taip dalam mimpi ja...lagi syahdu..

raya aritu boleh-bolehlaaa..aku beraya sebagai seorang yang berkerjaya...meh aku rumuskan formula matematik bagi hangpa paham apa situasi aku time raya aritu..

Aku sebagai anak sulong+Anak sulong pertama berkerja+Dapat gaji+Beli Baju Raya Adik-adik+Beli kuih-raya untuk Tok+Beli Baju Raya sendiri+Bagi duit raya kat sepupu-sepapat yang mana datang aku pon tatau+Belanja dapoq+Tambang balik kampung+misc=BULAN NEH AKU BANGKAI!...

Seyes gua dah takdak sen..skang neh dalam poket gua ada RM0.70..sungguh syahdu malam melabuh sepi..damn...agak-agak kalo aku tanya kat akak cafe bawah neh,RM0.70 bleh dapat ayam masak kicap tak?agak-agak,dia nak pandang aku macam mana ek?

So far,kehidupan aku kat KPTM Bangi neh,tak dak apa sangat masalah dia..aku boleh hidup..aku boleh cari makan...aku boleh kuaq and have some fun...tp bila dah takdak duit tu,paham-paham ja la..nak kuaq have fun nenek lu...aku boleh anugerahkan bulan neh sebagai "Bulan Tersangap Sepanjang Hidup Aku"...nak ajak kuaq lepak pon pikiaq 20-30 kali..damn...

Gaji..cepatla masuk...

6 comments:

kcselambe said...

hai... lama sungguh tak menjelma.. ok lagi tu..balance masih positive... raya hindu ni majikan tak bagi gaji awal ke?

Munky itu Hanjeng said...

bz dan sungguh bz..
raya hindu apa pon tarak..maruku pon tak makan lagi neh..makan sampah ja,,

mustno said...

haih...gaji besar pon takdak duit ka..

pablo said...

kahkahkah

biruMerah said...

hahaah sangappp beteiii mu nie..hahahhaha

Munky itu Hanjeng said...

sangap la jugak..hahaha..