Saturday, December 20, 2008

Pingat Dalai Lama dari Melayu Minimalis

Terima kasih Melayu Minimalis..kenapa aku dapat pingat neh..??sila click click di sini ya..*Tafsiran Melayu Minimalis*
Baru dok berangan-angan dapat hadiah percutian pergi tak balik ke Manchester tgk George Best men bola..

8 comments:

Giselle BundcheT said...

hi abg chris brownG
nanti beday hang yg keseratus pat puluh aku kasi percutian sehala ke Paris maw ka? hahha

mana gambaq2 berjoli hang kat pulau singa? nak tengokkkkk

Munky itu Hanjeng said...

hahahaahhaha..
nnti hang jangan tak bagi plak..
aku teringin nak tidoq bwah eiffel tower neh..hehehe..

tungguuuuuuuuu..akan di upload tidak lama lagi..XD

DAN said...

knp pingat dalai lama dr melayu minimalis dan bkn pingat hang tuah ke,sudirman ke,tunku abd rahman ke..knp ye?

Munky itu Hanjeng said...

melayu minimalis..sebab tu kot..
kalo melayu maximalis sudah tentu dia akan bagi pingat Mawi dan Ekin..ahahahha..

DAN said...

sgh bijak jwpn sdra itu.hahaha.

Nad said...

pingat kejadah apa ni?gila xbest..hehe...nah blog aku..pelik x aku buat blog??

http://udangxbleh2.blogspot.com/

Munky itu Hanjeng said...

ahhahahaha..
gila pelik hang buat blog..
buang tebiat ka hapa..

DAN-heehehhe..tak caya cuba tanya dia sendiri..hehehe..

jazrul said...

hai

Exhibits Fabrication Company