Friday, January 21, 2011

Payudara Pejal

AMARAN-ENTRI SERIUS 18SX..JANGAN BACA KALAU ANDA MASIH SHUFFLE DI TIMES SQUARE..GOTHIC LOLITA EMO DEATHROLL CREM MY ASS LAGILAH

Haaa anda tertipu dengan tajuk gua.Sapa-sapa yang tengah Google pasal payudara.3gp,amoi_tetek.3gp,automatik akan masuk blog gua..Ptuiiii..!!..

Isu payudara..Wanita Hari Ini haritu ada buat discussion tentang membesarkan payudara supaya kelihatan lebih anggun,cantik,menawan,da bomb..Untuk suami katanya..Okay,fine..Your rights,your boobs,and your sins..

Satu Malaysia kecoh..Hanya semata general discussion itu sahaja..Penuhlah komen-komen di Facebook,blog,media cetak,elektronik,dan tidak lupa juga di page Dr Rozmey..

"Bodoh lah TV3 bincang pasal kes tetek-tetek neh..Tak tahu malu ker..?"..Komen seorang gadis bertudung di Facebook..

"Apa lah Wanita Hari Ini,bincang pasal payudara..Kami yang perempuan neh pon malu dengan isu besar-besarkan tetek neh.."..komen seorang perempuan yang prihatin...

"Masyarakat zaman sekarang dah rosak akidah..Benda-benda begini pon boleh dibuat bincang di televisyen.."..kata seorang Jejaka Bermisai...

"TV3 tak patut keluarkan perbincangan ini.Ini boleh membawa kepada kerosakan akhlak remaja-remaja melayu kita.."..komen seorang Jejaka Baju Angkat Kolar...

Dalam otak aku..Bodoh...

Bukan aku prejudis,bias atau cuba diskriminasi..tapi cuba bukakan mata dan minda..ambil ianya sebagai pengetahuan tambahan..nnti bila orang cakap pasal silikon,tak lah anda terkebil-kebil bukan?..Melayu rosak akhlak bukan sebab general discussion tentang payudara,melayu rosak akhlak sebab mereka tak tahu tentang payudara dan ingin mengkaji payudara secara lebih dekat..Anda paham apa cuba gua sampaikan?

Okay,selepas ini,video-video 3gp yang korang buat dengan boyfriend ataupon girlfriend masing-masing,sila tapis/censor bahagian payudara yer...Oh lupa satu lagi,bila beromen tu,nak rakam video 3gp dalam kebun sawit,dalam kereta,tepi semak,dalam library,sila bukak tudung dulu yer...Sebab nampak munafik sangat taw..taw?..taw?Ingat pesan abang demi akhlak melayu kita..

5 comments:

shahsyaz said...

hahaha, like2..

otak org zaman skg sempit sgt..

honey bee said...

nasihat yg bgs...

even ak pnh t'jmp budak yg yg mksiat kt surau yg x rmai org dtng...
korg nk wt jht sile kn...kubor masing, i dont care...but please lah hormat agama sket...

Munky itu Hanjeng said...

lagi kurang hajar..
trust me..orang yang lagi banyak bunyik tu la yang lagi terok..

Daya SooYoung H said...

my aunty once the same thing. -.-"

Munky itu Hanjeng said...

once said it maybe?