Tuesday, January 10, 2012

Gua tengah chuak..

Gua tatau la berapa kali dalam hidup gua neh,gua dah buat medical check-up..Banyak kali sangat gua rasa..Sampai gua pon pening...Kenapa nak buat banyak-banyak kali?..Pantang nak masuk kerja ja,kena medical check-up...Pantang nak masuk kerja ja,nak kena medical check-up...

Alhamdullillah la,gua sihat lagi...Just skang neh ja maybe ada sesak nafas sikit...Biasalah..Naga hisap rokok memang akan jadi macam neh...Tapi,kenapa perlu medical check-up lagi?????

Gua dah nak masuk kerja secara stabil..Tiada lagi kontrak mahupon part-time..Alhamdullillah...Hidup munkin akan sedikit stabil dalam masa terdekat ini...

Tapi,kenapa kena perlu medical check-up lagi??????????

PIHAK KERAJAAN TAK TAHU KER YANG GUA NEH TAKUT JARUM DENGAN DARAH????

Gua pernah pengsan time doktor amik darah gua dulu...*true story*

3 comments:

Miziey said...

Kalau tanak buat med check-up, sila buat med check-down. Keh3.

Btw, sama lah kta abam han, gua pun penah pengsan masa nurse amik darah nenek gua dkt hospital. Malu siakkk. #TrueStory

Jane Doe said...

Owh..gua tak takut jarum tp gua jugak mabuk darah... Gua pengsan & lpas sedar tu trus muntah2 sbb kemalangan ngeri berlaku dpn gua..!

P/s: Gua cuma mabuk tgk darah org lain..kalau darah sndr pun gua mabuk gak..mmg giler la tiap2 bulan gua kene pengsan...

Munky itu Hanjeng said...

aku rasa tidak bersendirian dalam dunia neh..terima kasih Miziey dan Jane Doe..aku rasa sperti aku masih punya rakan seperjuangan..hahahahaha..