Tuesday, September 4, 2012

Tuwiter dan Fesbuk

"...Wahhhh,bosannya Fesbuk..Main twitter lagi bagus..Follow me at @Minah_Hei_Hei_Waka_Waka...Apa barang Fesbuk..Takleh update selalu!.."

Gua ada usha status sorang minah neh kat Fesbuk satu hari tu..Tadak apa yang menarik akal gua nak proses apa yang dia tengah cuba sampaikan...

"..Kalau kau nak update status Fesbuk setiap 3 minit sekali,baik kau main Twitter!!!Follow me @Minah_Hei_Hei_Waka_Waka!!.."

Eh,update lagi promote twitter dia minah sekor neh...Takpa,gua chill sambil layan artikel "Haram Mendengar Gangnam Style kerana Ianya Chant Untuk Convert Jadi Yahudi"...Kepala bana kepala bana...

"..Saya nak makan nasik..hik hik hik..(Update via Twitter).."

Eh update status lagi minah neh...

"..RT@SalihuddinSalim:Cinta yang datang pasti akan membahagiakan..(Update via Twitter)

Ehhhhh..ada lagi update status dia kat News Feed Facebook aku neh...?

"..Oppa gangnam style..Oppa gangnam style #GangnamRulez..(Update via Twitter)

Apa setiap seminit dia update status neh?Penuh News Feed gua neh...

"Saya nak terkentut la awak.Tak senonoh kan kiter?#LULZ..(Update via Twitter)

Terus gua komen kat status terakhirnya...

"..Salam 1Malaysia..TUH PAK ANG!!...yang hang pi link Twitter hang dengan Facebook hang tu kepala bana apa?.."

4 comments:

The Naked Writer said...

haha. aku belum cukup horny nak main twitter ni

Munky itu Hanjeng said...

gua dah terjebak tapi dalam keadaan terkawal..

Jane Doe said...

Hahahaha... Layan gak twitter ni..
Boleh buat bakar line..

Munky itu Hanjeng said...

Bikin panas bila penuh wall facebook gua..