Tuesday, July 8, 2008

Perempuan..apa yang mereka mahu?

well..another lesson learnt..yes..i learn "these" in my life or should i say in my life in finding another lover..if you want to have someone special in your life, aka girlfriend,teman wanita,sayang,baby(walaupon badan dia sebesar tong drum),mama baik(sebab papa ja yang jahat walaupon mama sendiri yang nak kangkangkan),"b",pacar,buah hati pengarang jantung,buah dada pengarang "adik",dan sebagainya, kamu mestilah mempunyai beberapa kriteria berikut..ini hanyalah dari pandangan monyet ini ya..sebarang ketidak-pauasan hati,aaaaaaa..peduli apa aku...

Pertama-Kamu mestilah mempunyai rupa..
Aku tak kata yang sapa-sapa yang tak berapa nak ada rupa tu tak bleh ada awek..(tengok mat rempit dah la..muka mintak tapak kaki tapi awek yang erat memeluk dari belakang bukan main gebu lagi..tak guna)..tapi ianya satu kelebihan bila kita ada rupa..bak kata kawan aku,benda neh subjektif..terpulang pada individu tp pada aku,rupa memainkan peranan penting dalam menarik perhatian seseorang insan bergelar perempuan..kalo rupa dah macam tapak kaki aku,mau perempuan tu pon bagi tapak kaki kat muka korang apabila korang cuba mengorat insan-insan ini..tp pasaipa mat rempit bleh ada awek2 gebu..tak guna..munkin mereka mempunyai kesanggupan yang tinggi dan tak berapa nak malu sangat selain mempunyai motor EX5 Dream.damn..i should get one of those!!..tp melalui pengalaman,jejaka idaman adalah jejaka "novel"..been there,done that..trust me..
Contoh: Di sebuah fakulti Universiti Bela Anak-Anak Melayu(berdasarkan cerita sebenar).."OMG..he's so cute..I wish I can go out with him"..so kepada yang tak berapa nak cute mahupon hensem,usaha kena lebih lagi..yeahhh!!!

Kedua-Kamu mestilah mempunyai DUIT yang banyak..
Ya..tidak di nafikan..hidup berkasih-sayang dengan insan bernama perempuan ini,anda perlulah mempunyai duit yang banyak..kepada mereka yang mempunyai latar belakang dari keluarga berada,peluang untuk mendapatkan awek gebu adalah amat tinggi.kepada mereka yang datang dari keluarga yang sederhana,good luck in finding your love coz dah tak banyak perempuan yang sanggup hidup susah-senang bersama..kepada mereka yang berkerja dan bergaji besar,congratz..kepada mereka yang tak berkerja dan cuma mengharapkan duit dari ibu-bapa,study hard and get a good job so that you can have awek gebu too...keyakinan yang tinggi terhadap mereka yang mempunyai banyak duit dan masa depan berpacaran yang terjamin bagi mereka amatlah dititik-beratkan..dengan adanya duit,segala aktiviti bersama teman lelaki akan dapat dijalankan dengan mudah..menonton wayang di "couple-seat"(sambil membuat wayang),membeli-belah bersama-sama,bersiar-siar menaiki kereta ke merata-rata lokasi(walaupon minyak mahal),makan di restoren-restoren mahupon di coffee-bean,dan sebagainya..it looks sweeter you dumbass!!!kwhahaahha.."takkan keluar nak naik motor,lepak kat warong jer,ingat aku neh minah rempit ker?"kwhahahaha..

Ketiga-Kamu mestilah mempunyai kereta..mahupon lesen kereta..
Tak kira kereta sendiri mahupon kereta keluarga..ohh yaa..lesen kereta juga penting disini..tetapi kebolehan membawa kereta itu penting..kecekapan memandu adalah amat penting..disebabkan dunia telah menjadi panas,global warming or whatsoever,perempuan-perempuan dan awek-awek gebu yang mementingkan rupa paras lebih berat memilih jantan-jantan yang mempunyai kereta dan lesen kereta..takdak kereta tapi ada lesen pon boleh lahhh..boleh bawak kereta awek,tu pon kalo dia ada kereta..hehehe..menunggang motor bersiar-siar bersama teman lelaki boleh mengundang kulit hitam,kulit berminyak,kulit mengerutu,etc etc..so,baik pilih jantan yang ada kereta..air-cond,berbumbung tak kena hujan panas,selesa,ber"tinted" gelap supaya senang nak buat "kerja",dan sebagainya..bersiar-siar di waktu malam akan menjadi lebih indah jika menaiki kereta.percayalah..banyak aktiviti-aktiviti menarik boleh dilakukan di dalam kereta..kisah benar-monyet ini pernah menyaksikan seorang gadis sedang mengulum zakar teman lelakinya di dalam kereta yang sedang bergerak 50 km/j(ini kisah benar,bukan diadaptasi dr filem "House of Wax")...jadi,belilah kereta dan pergilah membuat lesen kereta kepada mereka yang belum ada lesen kereta..

Keempat-Kamu mestilah mempunyai sebuah band..
Ini terpulang kepada anda untuk menilainya..tp bagi aku,dan dari pengalaman aku,perempuan-perempuan dan gadis-gadis gebu yang baru nak up (linkungan usia 16-20 tahun) cenderong untuk mencari teman lelaki yang mempunyai band sendiri..kebolehan bermain alat-alat muzik,penampilan yang menarik (nama pon roxstar),lincah di atas pentas,mempunyai default picture Myspace mahupon Facebook yang begitu artistik bersama gitar,drum,mic,crowd,etc etc..dan juga mempunyai ramai kenalan roxstar-roxstar hasil rantaian hubungan sesama band masing-masing..gadis-gadis yang baru nak up ini akan berasa mereka pon top sama seperti teman lelaki mereka yang memang senantiasa top..sebab tu la banyak band-band baru tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan(bukan band yang kena fuck kat JB tu ya)..nak cari "easy pussy"..tapi tak suma macam tu.kepada yang memperjuangkan muzik,syabas aku ucapkan.teruskan perjuangan..okay,kembali kepada topik..ada saja band yang baru ditubuhkan..tak kira la muka baru ker,muka lama wat band baru ker(alih-alih muka tuuuu jugak,nama band ja lain..cheh..)..lagu tak sedap tidak mengapa,janji ada band,janji ada gambar bersama band,dan ada band's page kat Myspace mahupon Facebook..baru bleh letak kat top friend no1..baru gadis-gadis tertarek..yaa betul..mereka akan tertarek..kwhahahaha..gadis-gads ini pon nak top..ingat korang jer??kwhahaha..

Kelima-Kamu mestilah mempunya hati yang tulus suci mencintai..
itu ja yang penting sebenarnya..nothing else to say..

So,aku tadak rupa,tadak duit,tadak kereta,tadak band,tp aku ada hati yang tulus suci mencintai,sapa nak aku???kwhahahahahahaha...tadak sapa!!!

aku penat..nak tidor..harap2 la Nora Danish datang dalam mimpi aku dan mengulum zakarku...


4 comments:

Anonymous said...

Tatabahasa yang cenderung terhadap kepada ayat2 'fofular' xD

koboi said...

mcm haram hg.
hahahaha!!!!!

Anonymous said...

:)

Anonymous said...

pahit guh pengalaman hang..nor danish pon solo skang..hang p la tackle..uhuh