Sunday, August 10, 2008

Aku bangga dengan mereka..tapi..

Aku baru ja sampai rumah..tapi terus nak taip blog sebab aku rasa benda neh menarik perhatianku..dalam bas tadi,on da way from Ipoh balik Shah Alam..well..penuh la orang sebab arini ari ahad..so,dalam bas,aku duduk dengan bosannya..sebelah aku ada brader muka maskulin gilow tapi sekali dia cakap,alamakkkk..sekali "abang aww awww" daaaa..okay..bukan itu aku nak cerita..tapi cerita ini..di row sebelah,ada 2 orang minah neh..nampak agak sub-urban..mmg biasa saja dari pandangan majaziku ini..tapi apa yang membuatkan aku pada mulanya berasa jengkel tapi at the same time bangga la jugak skit-skit ngan dia adalah dia TELEFON SAPA TAH DAN CAKAP PLAK KUAT-KUAT MENGGUNAKAN BAHASA INGGERIS..hehehehe..bukan aku tak suka dia nak cakap dalam bahasa omputih tu tapi agak-agak la..cakap kuat-kuat..berterabur plak tu..aku nak tergelak ja dengar..aku pon bukan pandai sangat nak converse dalam English neh tapi aku tau di mata aku berpijak..dalam bas beb..dalam bas..orang len semua diam,dan kau pulak nak sembang kuat-kuat,cakap English berterabur plak tu,apa orang akan fikir tentang anda..?tapi aku bangga dengan dia sebab dia confident..hehehe..ada banyak lagi orang confident tapi len kali la aku tulih..Monovois telah menjemputku untuk pergi makan..

2 comments:

lililin said...

wey julymunkoq apa email hang? aku nak add dalam list blog readers aku. maklum lah aku kan feeling2 artis bkn suma org boleh baca kisah idup aku *UWEKKKKK*

baguih la noh org overkondifen mcm tu, tak la hang bosan sangat sekoq2 dalam bas NYEAHAHHAHA. hiburan tuuu pentinggg!!!

Munky said...

nnti aku send kat ko..
identiti aku amatlah dititik beratkan..wahahaha..
sebab aku mat rempit..wkahahAHAHAH..notttt!
tau takpa..hehehe
hiburan di kala aku bosan..