Sunday, November 14, 2010

Mereka bodoh,apa lagi yang anda harapkan?

Terjaga pula aku dari tidur aku tadi.Rakan aku,Matthew The Strong Legs,telefon aku bertanyakan tentang Bottom Bracket Miche.Sungguh teknikal bagi otak aku untuk memproses soalan beliau pada pukul 3 pagi ini.Tapi,2 saat aku terjaga,terus boleh memproses jawapan yang logik baginya.."Tatau la Mat.."..Ringkas dan padu...

Sudah terjaga,otak terus ligat berfungsi,badan memerlukan air.9 liter masih tidak mencukupi bagi individu banyak berfikir seperti aku.Glup glup glup,Pepsi terus menerjah perutku.Tersilap langkah,Pepsi di pagi yang sejuk-sejuk neh,untuk perut manjaku,ianya mengundang padah.Tandas dituju.

Mengadap laptop.Buka Facebook.Tipikal.Tiada yang menarik.Hanya komen-komen cliche' hari-hari boleh agak."OwH,ArInIe TitEw BusYaM,JoM TuAr aH!"..Ah,rajin plak ko nak caps lock caps lock.Oh,masih bayi,cakap tak teruih bak kata orang-orang tua.Heliza Helmi,artis yang syok sendiri dengan mata besarnya pon ada masalah dengan masalah cakap tak "teuih" neh."Hai nacik putih.. hai nacik goleng.. sungguh lazat.. cungguh enak.. hek..Petang tg, ija makan naci putih ngan kicap , dan cili padi dan goreng telur mata.." update status Facebooknya..Aku menyirap.Panas plak..NACIK?CUNGGUH?GOLENG?

Bila Abang dah marah,entri yang mula-mulanya sopan tadi,terus jadi naharam.Dung!(Nak guna shit macam tak proper sgt)

Cakap nak bagi nampak macam puki.Naharam.

Lagi naharam bila orang yang kurang IQ dari aku cuba nak jadi lagi pandai dari aku.Aku sedar kemampuan aku untuk berfikir dengan waras,dan bagi orang-orang yang rasa lagi pandai neh,walaupon aku tahu IQ mereka rendah,jangan ingat kami semua bodoh macam anda.

NABIL,Raja Lawak Bodoh..Dah terang-terang kantoi kau cium awek kau,mengaku jer la.Jangan ingat nak lepaskan diri,kau bagi kenyataan yang boleh membuatkan aku berfikir yang kau lagi bodoh dari lembu..
"Gambar itu hanyalah superimpose.Ada pihak-pihak yang cuba menjatuhkan saya dengan melakukan superimpose sebegini.."kata Nabil apabila Abang Anjeng cuba menemuramah beliau tempoh hari..

"KEPALA BANA KAU SUPERIMPOSE".jawab Abang Anjeng ringkas seraya berlalu pergi sambil menunjukkan jari tengah macam Stone Cold..
Gambar sumbangan Ohartisdotcom dan Kopimilodotcom.

AC MIZAL Raja Gelang..Janganlah cuba nak tegakkan benang yang basah lagi.Adat melayu,bila dah salah,tetap takkan mengaku.Akan cuba jugak cari jalan supaya dapat lepaskan diri.Satu Malaya dah tahu pasal penipuan gelang "hikmat" tipu Ac Mizal.Apa yang didedahkan Aidid Muaddib di blognya,bolehlah dikatakan ada betulnya.Bukti-bukti yang dikemukan boleh membuatkan orang yang pandai berfikir akan kebenarannya(sesetengah Melayu tidak boleh berfikir sebenarnya...)

Pesan abang kepada adik-adik..Janganlah ponteng sekolah.Pergilah belajar dengan bersungguh-sungguh supaya ilmu penuh di dada.Tidaklah adik akan menyesal di masa hadapan nanti..

Sorang bekas Mat Rempit,sorang bekas penyanyi Rap pakai CD kat leher...Elokla hangpa dua...Patutlah jadi artis,kurang cerdik rupanya...