Tuesday, January 20, 2009

Aku yang Rawak..

1-Perkahwinan Mawi dan Ekin memeningkan kepala aku..Bot?Kuda?meletup-letup?Tema Arab?Gila...Tema Arab?sedangkan mereka sendiri asyik nak berperang sesama sendiri,inikan pula nak dijadikan tema perkahwinan?macam parti budak2 form 5 yang baru nak kenai dunia la plak..okay,tema perkahwinan aku nanti,The Lord of The Ring..haaa amik ko..cincin kawen tentulah cincin the lord of the ring tu..hehehehe..tapi tunggu la aku menang Akademi Fantasia dulu..

2-Krisis di Asia Barat mengundang sumpah seranah dari aku..aku tak akan tengok laporan berita pasal krisis di sana..sebab aku tak suka..

3-Aku nak skate balik..serius..aku nak skate balik..sapa2 yang ada duit lebey tu,sila sponsor saya complete deck baru yaa..saya amat menghargai kerjasama anda..

4-aku tatau kenapa aku selalu tengok Raja Lawak Astro musim ke-3...munkin aku dah bosan kot tengok dokumentari yang diulang di Discovery apa suma..tapi aku still nak tengok Raja Lawak Bodoh tu,maybe sebab aku suka tengok orang memperbodohkan diri mereka kot..hehehehee..ada jugak peserta yang berbakat..

5-aku memerlukan kerja sambilan buat masa ini..duit sudah tidak datang dengan sendirinya sekarang..damn..

6-aku dah semakin susah nak tidow malam..masa tidow aku sekarang pukul 6 pagi..bangun pukul 2 petang..ini mengundang kemarahan..*sigh*

7-what you give you get back..

8-aku lapaq kfc tapi aku tamau makan kfc sebab kena boikot barang Amerika la katakan..tapi aku pakai t-shirt Batman aku..aaaaaa..kena bukak baju la camneh...aaaaaa..aku dah pening...

9-Che Yah semakin hari semakin suka berletiaq kat aku..hishh..

10-Aku nak keja..sekian..

7 comments:

Gipsy maman said...

tu diah.. mai dah stress.. pi la godek2 buat resume sket, register kat jobstreet ka, mana tau rezeki hang kat mana2.. aku doakan hang cepat2 dapat kerja k! hang kan manehhh.. sure ramai berkenan punya. cheer up k! hihi

Munky itu Hanjeng said...

aku dah habeh godek dah nehhh..nak kena godek duit pak ya jugak camna pon..hahahahaha...
cepat aku dapat reja,cepatla aku pi kat hang..yay!

mustno said...

milih reja sangat hang neh..

Nad said...

hahaha..mana bleh hg dpt keje sblm aku..hg mmg kene tgu aku gk ni...

Munky itu Hanjeng said...

keja banyak..tapi malaih..
macam mana aku nak hilangkan malaih..??dengan adanya satu projek baikkkkk punyerrrrrr...HOHOHOHOHOHOHOHOHO..

Nad said...

mls hg tu mmg da xdpt nk dislmtkn lg..hg stay la mls trs..projek baik punya tu apa ke benda?story2 skit..

Munky itu Hanjeng said...

adalaaaaaaa...ehehehhee..