Saturday, December 17, 2011

Hans Isaac dan gua..

Okay,berjalan lah gua kat The Curve tu...bersama rakan-rakan gua menuju Cineleasure..Dengar cerita,The Muppet Show best..Nak jugak tengok Kermit berlakon..

Sambil berjalan,ramai plak yang usha gua..

Ikshh..Ada yang tak kena ka...?Tanya gua dalam hati...

Zip seluar tak tutup kot..Adik dah terkeluar agaknya...Cepat-cepat gua buat-buat betulkan tali pinggang sambil jari kelingking check zip suar..Tutup...Adik masih bersembunyi..Gua terus tenang...

Masih kena usha..Wahh..Apa hal neh...Ada nasik ka terlekat kat bibir gua?..Cepat-cepat gua buat-buat baca doa dan terus aminkan..Sambil amin,check ada tak nasik kat bibir..Alhamdullillah..Sambil doakan kesejahteraan hidup,gua boleh check nasik...Takdak..

Ahh sudah..Still kena usha...

Tiba-tiba,gua terdengar...

"Eh eh..Hans Isaac la.."..kata sorang awek...

Wah..baru lu tau gua sapa...Gua dah cakap..Gua memang ada iras-iras Hans Isaac..Aritu iras-iras Aaron Ajis...

"Eh eh Hans Isaac.."..dengar lagi dari Makcik Garden plak...

Iksh..sudah-sudahla tu..Gua tau la..

Sampai ja kat eskelator,gua pusing nak tengok Rakan-Rakan gua..Babi,Hans Isaac kat belakang.SERIUS!...Celaka..Gua kena game...Terus gua moral down..

"Eh eh..Aaron Aziz dan Hans Isaac la.."..tiba-tiba gua terdengar sorang awek neh plak cakap...

Terus gua kembali bersemangat...Gua tau gua tau...

Terus tak jadi tengok wayang,gua terus pergi berlakon cerita Ombak Rindu-Rinduan Cubit-Cubitan...


7 comments:

Abang Zam said...

haram. tak tau pulak aku admin blog ni retis

Munky itu Hanjeng said...

baru tau..ahhahha

lah said...

org jitra mmg muka-artis belaka :P

Jane Doe said...

Haram.. malaih komen aih..!

Miziey said...

Aaron Anjeng pun boleyy!!
Eh? *lariiiiiikkkk*

aQimie Ceplos said...

haha! ni penangan hanjeng rindu ke ape ni?

Munky itu Hanjeng said...

hahahahaha..sabaq2..suma bawak2 besabaq..filem gua nak keluaq dah..