Saturday, May 14, 2011

Abang Hanjeng Berpesan Episod 2

Sila rujuk entri lama ini dahulu sebelum baca entri untuk kali neh bagi mendapatkan feel yang betul...*CLICK CLICK CRET CRET*

Haritu abang dah berpesan,jangan mudah percaya dengan gambar-gambar yang diupload di Facebook...

Tambah-tambah yang suka upload gambar buat-buat muka itik tu..Alahhh ko Joyah,gambar konon-konon mata besar bibir muncung kedepan tuuuu...Duckface tuuu...Abang cukup meluat tau...Bukan apa,nampak macam serondoi babi dah abang tengok dok muncung-muncung macam tu...Kau keluar pegi Pavillion mulut kau muncung macam tu ker dari rumah sampai Pavi?GILA RETARD!

Okay harini Abang ada lagi teka-teki...

Cuba teka,sebelum ini,dia ini Lelaki ker Perempuan?



Lelaki?Salah..Perempuan?Pon salah..Bwekkk!!

















Sebelum ini,dia adalah Godzilla...

************************

8 comments:

zarazueyin said...

nk kata lelaki pn tak
nk kata pompuan pn tak
nk kata cik pon pn tak
rupa2nya.....
kihkihkih
macam2 dorang ni

Abang Zam said...

KAHKAHKAH..kanina
lagi better bila dh jadi org bai
hahaha

Daya SooYoung H said...

LMFAO !
that was so mean .

:)

ape pendapat incik Hanjeng , klu yg bdk IPT tgkap gmba buat mke Duckface pula? ;)

LOL

Munky itu Hanjeng said...

habeh lembut dah tu aku bagi kat dia..kwhahaha..
budak2 IPT la yang selalu buat...budak SPM apatah lagi..pendapat saya,it sucks!aahahaha..

Miziey said...

dia adalah khunsa.. ahahahahahaha..
lelempuan.. wakakakakakakaka..
xD

gadisSETAN said...

WKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAA

Munky itu Hanjeng said...

lelempuan godzilla

fandimalist said...

cheh..muke mcm berok makyeh..hahaha