Sunday, April 24, 2011

Abang Hanjeng Berpesan....

Jangan mudah tertipu dengan gambar-gambar yang diupload di Facebook..

Munkin dia akan nampak kurus...Hanya dengan mengambil gambar dari sudut atas sahaja,munkin...

Munkin dia akan nampak lawa...Hanya dengan mengambil gambar close-up muka sahaja,munkin...

Munkin dia akan nampak handsome..Hanya dengan mengambil gambar bersama kaca-mata hitam sahaja,munkin...

Munkin dia akan nampak kurang jerawat...Hanya pandai menggunakan Adobe Photoshop sahaja,munkin...

Munkin dia akan nampak tinggi..Hanya pandai mengambil gambar dalam posisi tertentu untuk nampak tinggi,munkin...

Munkin dia akan nampak solehah dengan bertudung litup...Hanya pandai berlakon sahaja,munkin....

Munkin dia cuba menjadi mahal dengan gambar-gambar menjolok matanya...Hanya untuk menjadi "murah",munkin...

...Dan Abang ingin berpesan disini....Jangan mudah terpedaya dengan gambar...

Cuba kau teka,ini lelaki ka perempuan....?



Seperti kamu juga,aku sangka ini perempuan...Rakan Laju dah pon beri teka-teki neh kat aku...

Salah,ini adalah Lelaki...Ini adalah beliau semasa form 5..Seorang lelaki....Sekarang tidak lagi...Munkin dia adalah Mutant yang boleh tukar-tukar jantina ikut suka hati beliau....



Tak jumpa jalan agaknya...Kesian....Sungguh kesian....

Credit to Rakan Laju....

22 comments:

cik bAtu said...

uwaaa,....muka 100% pmpuan kot...*tertipu*

MissSyarniFarida said...

OHHH tertipu jugak, damnn!

Munky itu Hanjeng said...

gambar boleh menipu kan?

Abang Zam said...

shiaat!!!!

hhnngghhh hanngghhh!!!!

senggama!

Munky itu Hanjeng said...

sabaq bang zam sabaq...aku tatau nak kata apa dah..kwhahahaha..

no_answer said...

tertipu jugak !!!!!!
hahah !

Silent said...

jadi
lebih elok takpayah muka yang palsu tu.

Daya SooYoung H said...

tergugat sbg perempuan ori. -____-

fuhhhh ! :p (raise ur hand, bersyukur ape ade nye )

Munky itu Hanjeng said...

sabar2..ramai yang tergugat neh...
gila lah dunia skang...

Daya SooYoung H said...

ssh la nk carik pasangan in future ni. silap2... *mls nk smbg. incik hanjeng ok la sendiri.
ni da kre masalah maslahat awam ni. :D

Why Farouk said...

peh! cantik doe mamat ni..
*mungkin
(tgn didada,mata pndg ke atas)
:P

Munky itu Hanjeng said...

cantik cantik..agak2 kalau aku letak kaki kat muka dia,cantik lagi tak?ahhaaha...

Miziey said...

cis!! tak guna punya lelaki! ku ingatkan perempuan, rupanya perempondan.. ahahahahahahahah..
xD

Munky itu Hanjeng said...

perempondan..naissss..

gplovers said...

whoa...damm sungguh. huh.

Bella Bell said...

wowwww..lawanya!!

ehh..kacaknye!!!

hahahahha~~

Cik Yaya said...

mesti hang pun hampir hampirrrr terjatuh cinta kat dia kan anjeng hehehhe

Munky itu Hanjeng said...

sori skit..aku tak percaya gambar2 kat FB..hehehehe..

Sarah Sayuri Hartnett said...

ouh..hahaha

sgt comey dia ni

thumb kaki up

Munky itu Hanjeng said...

elok bagi kaki terus...

corey salleh said...

jeng kau tau no epon dia tak? aku dah tak tahan~~

Munky itu Hanjeng said...

sabar2..ketuk lutut..