Sunday, April 17, 2011

Sex Dalam Komuter 2

Sekali lagi aku dalam situasi dimana banyak manusia yang masih tidak paham bahasa...

Buat kesekian kalinya,aku cuba sampaikan maklumat ini...Gerabak tengah KTM Komuter hanyalah dikhaskan untuk wanita SAHAJA...

Ting tong..kedengaran bunyi loceng pengumuman itu lagi...Terus aku jerit kat speaker.."TAHULAH!!"...

Ramai pulak orang harini...Wanita pon ramai..Ada sesetengahnya tunggu di ruang menunggu coach wanita...Okay,diorang takut kena raba...

Train pon sampai...Coach wanita kosong..Tak ramai wanita dalam coach tu...Maka naiklah wanita-wanita tadi masuk dalam coach wanita...

Aku jantan masuk coach jantan...Pikirku...

Penuh..Bila aku masuk ja dalam gerabak,terus aku jadi ikan sardin...Aku pon dah bosan dengan sardin...Hari-hari makan sardin sampai harini neh pon aku nak jadi sardin?Dem...Munkin aku kena tukar nama jadi Abang Sardin...

Eh?Ada jugak wanita dalam coach neh?Ada satu group neh...4 orang..Berhimpit-himpit dengan jantan-jantan...Depan belakang kiri kanan,suma himpit mereka berempat..Bergesel sini sana...Sentuh sana sini...Sentuh apa aku malas nak crerita...sama-sama disardinkan...yang bersama boyfren jangan katalah...Turut berhimpit-himpit kesesakan...Aku plak himpit ketiak Bangla..Terus aku jadi ikan sardin masam..Pelaq...

"Maafkan saya..Tadi saya tengok coach untuk wanita kosong sangat...Kenapa awak-awak semua tak naik coach wanita sahaja?..Sekarang neh,awak-awak semua dah menyempitkan lagi coach untuk jantan-jantan neh..Memang la coach neh untuk Unisex,tapi,kalau awak naik coach khas untuk wanita,at least ianya sedikit sebanyak membantu..."..panjang lebar aku terangkan..Cuba untuk mendapatkan kepastian...

"Kitorang pelacur lah!!"..jawab salah seorang dari group minah tersebut...

"Naharam"..balas aku....

******************************

17 comments:

Hanieqha said...

punya setaiiii la placur tuh sampai sanggup jadi sardin kueh lapeh dlm ktm.

Abang Zam said...

hahaha..pelacur pun dah tahu cari rezeki lebih bai..

dalam tren pun layan aje

Rozuan Ismail said...

gersang tahap cipan apa pelacur tuh

Munky itu Hanjeng said...

pelacur jer sanggup bergasak dalam coach jantan bila coach wanita masih kosong...

bact said...

nama pon pelacur
mmg nakharam la depa tu
hahahha

MissSyarniFarida said...

pelacur dan dan nak cari rezeki time peak hours

Munky itu Hanjeng said...

aku tak puas hati sebab kat coach wanita,banyak gila kot tempat kosong..
kan coach jantan,nak jugakkkk bergasak masuk..kapel aku leh consider,tapi yang datang group neh..haish..saja nak tarik perhatian lelaki la kot..dasar pelacur aku pikir dalam hati..

hafizmohamad said...

perghh.bangga plak tu mengaku.bukan bapok eh?hahah:D

Munky itu Hanjeng said...

ahahahahaha...

Rad Zuan said...

kalau bapok nak masuk coach mana pulak aek?~
haha~

tenang-tenang beb~

Bella Bell said...

pelacur yg pndai cri rezeki..lain kali suruh dorang tulis perkataan PELACUR kat baju dorang..hehehe~~

siti raudha said...

tergelak bace seng-sorg...hahahha...i follow,plz follow me back...

Munky itu Hanjeng said...

aku dah ceritakan tentang pondan dan coach wanita...sila selak post lama2..hhehehe..
takyah tulih,dah ada kat dahi...
i will follow youuu.

IftiMonstaa said...

weh serius ke pelacur tuh?? *muka berharap nk jawapan nie!!

IftiMonstaa said...

wakaka okay aku dah dpt tangkap. gilaa noob aku nie ==

Munky itu Hanjeng said...

hahahaa..selamat datang ke blog saya..hehe..

nak halal haram said...

"naharam", kata hanjeng.

kemudian hanjeng pun mengeluar ko*e untuk di blow job oleh pelacur-pelacur tersebut.