Thursday, April 14, 2011

Kah Kah Kah...Bodoh Tul...

Aku tak tahu kenapa gossips/hot stories/cerita panas/khabar angin pasal artis-artis neh,mesti selling out gila-gila babi...Semua orang berminat sangat nak tahu kehidupan artis-artis kesayangan mereka...Sayang artis?Artis kesayangan?Idola?.."Liyanu Jasmun Suka Berenang"..."Pasha Panda Suka Makan Daging (Daging apa tataula kan..).."..."Nenek Jijah Suka Berbikini"..."Pelajar Akademi Fantusia-sia Suka Makan Sambal"...Pergh,,Begitu besarnya pengaruh artis-artis kepada rakyat Melayu kita..Diulangai,rakyat Melayu..

Tak salah nak minat artis..Boleh jadikan mereka idola untuk kita berjaya...Kisah-kisah hidup mereka yang bermula dari bawah sampailah mereka di atas,eloklah dijadikan teladan..Tetapi,bak kata pepatah,dalam setandan pisang,tak semestinya berok akan makan semua...(Aku reka,aku tahu)

Tetapi....

AKU CUKUP PANTANG BILA ARTIS BODOH CUBA UNTUK MEMPERBODOH-BODOHKAN SEMUA...

Aku maksudkan disini,Zarina An Julie...



"Oh by way FAEZAH ELAI, I got voted 5 top sexiest n most beautiful woman in malaysia n of course no1 would n my kakak fasha,did u..well bottom line is u didn’t even make it to d top 10.. So take that. Wit all d jobs uve been gettin people still don’t think ur all that anyway. Till u make 2 d list n get 2 me in FHM then we’ll talk. Ur still now where near me. Ur a joke by d way.”..Kata Zarina marah sangat ler kepada Faezah...


"I admit ur gettin more jobs than me now. Well I’m busy focusing on my studies so I can’t commit on acting. Laugh at me now faezlah elai but remember beauty doesn’t last n u can’t act forever. Plus what’s beauty n fame without brains anyway? If ur famous but ur stupid without any qualifications what’s d point? Guys want a pretty girl with brains not a pretty famous girl who’s a BIMBO.. Guys correct me if I’m wrong!”...Katanya lagi..Betul-betul marah aaaa Si Gurkha Zarina neh...

Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah...

Bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh....

Sapa yang BIMBO sekarang neh?Guys want pretty girl with brain..?Zarina ada otak ker?Setahu aku...Kantoi beromen...Kantoi dadah...Kantoi Mabuk...Kantoi Slut....Kantoi gambar blue...Perghhhh...She got brain?

Getting in the list for 5 sexiest and most beautiful woman in Malaysia is an achievement that you can be proud of?...Together with Pasha Panda,another brainless actress?Wow..That's amazing...NOT...Kah Kah Kah Kah Kah...

Kau tahu sebab apa diorang bergaduh?Berebut boipren siakkkkk!!!Bodoh bodoh bodoh bodoh...(Cukup 44 kali lagi tak..Kalau cukup,InsyaAllah bodohla mereka)

Aku dulu selalu berpesan kepada pelajar-pelajar aku..Selagi boleh belajar,pergilah belajar...Jangan nak simpan cita-cita nak masuk Akademi Fantusia-sia tu...Jangan sesekali menyimpan niat nak jadi artis dengan cara mudah...Aku tahu macam mana cara sesetengah artis-artis baru wanita naik cepat sangat sekarang neh...Belajar bersungguh-sungguh...Jangan lupa mak bapak...Jangan lupa bagi makan kucing...Itu la yang selalu pesan dulu....

Tetapi...KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH...

Tahu kenapa aku post pasal artis dua ekor yang bergaduh tu malam neh?

Aku baru tengok kat Animal Planet pasal babi liar bergaduh...

*************************************

Credit to Ohbulan

11 comments:

Hanieqha said...

Zarina An Julie...??

ouh! kenapa aku x kenal artis hebat ni??
die ni blakon dlm cite apa?
bajet anjelina juling ke??

ptuih.. nk p google sat.

Rad Zuan said...

damn~
macam gampang ar chikaro niew punya ayat~

Encik Amie said...

bangang jugak depa nih..haha..sorang ratu bogel, sorang ratu gedik..elok la tu.

Munky itu Hanjeng said...

tau takpa..tak padan ngan dia nak kutuk orang macam tu..cilaka..

anak Che Yah said...

wow sapekah 2 artis tu?
x kenal pun.. "ko kenal artis ni peah?" kataku kepada rakan segosip. lalu peah berkata "artis dari celah mana tu?".. see rakan segosip aku pun x kenal..

Abang Zam said...

kahkahkah..ape bodoh la artis ni..mk dulu nak jadi ustazah..bukan tayang tetek atas pentas..LOL

Munky itu Hanjeng said...

artis yang berasa popular..popular pon bukan sebab bakat..popular sebab terlebih "murah"...hahaahahah..bodoh bodoh bodoh bodoh bodoh...cukup tak lagi 44 kali?

Nurul said...

zarian nie bkn ke yg b'lakon cite anak pontianak 2,,, hurrrmmmmm,,, nape la perasan sgt dia nie,,, proud dgn "achievement" yg xpatut di bangga kan,,,

Munky itu Hanjeng said...

yap pontianak sundal tu...bukan pontianak harum sundal bolong,just pontianak sundal...

Daya SooYoung H said...

mungkin terlalu bimbo tahap bamboo 2 yg pilih kerjaya actress. bajet hebat la dpt msuk tb sne 2... adess~

biehaa said...

ini..ini..lawak! hahaha