Sunday, August 21, 2011

Adakah blog kau best?Blog aku tak best..

Semenjak dua menjak neh,blogging dah menjadi lebih dari trend..Ianya culture..Budaya di mana budak-budak yang baru nak kenal dunia start to blog everything about their simple life...(YES,simple..nama pon budak-budak..Apa yang complex sangat hidup diorang?Pergi sekolah,mintak duit kat mak bapak,romen dengan BF/GF kat sekolah,itu jer la)...

Aku cukup menyampah bila masuk blog budak-budak macam neh...Sampaikan BF/GF kau balas SMS kau pon kau nak blog kan?

Tu belum masuk bab makan-makan lagi...Makan Pizza Hut pon kau nak tunjukkan kepada satu dunia ka?Mak kau masak pon kau nak cakap kan?Mak gua masak dari kecik gua rilex-rilex ja...Lagipon mak gua masak kat kedai makan...Dia lagi senang beli nasi bungkus...

Oh ya,ini nasihat Abang..Jangan letak lagu kat dalam blog..Ianya mengganggu..Serius...Abang adalah seorang silent reader..Abang akan turn off kalau baru nak start baca ja blog korang,keluar lagu Justin Bieber Babi Babi Babi Ohhhhhh..Babi Babi Babi Ohhhhh..Thought you always be my Pig...Memang Abang akan mencarut dan laju-laju tutup blog kau...Jangan buat...

Oh well..It's your own blog..This is mine..So,fair and square...Gua kutuk lu,lu kutuk gua...

Dan,Gua tahu lu orang buat blog sekarang sahih nak kejar rate nuffnang kan?Mana tahu leh buat kehidupan dengan blog korang tu...Naikkan rate and later on gain a lil bit from it...Tapi pesan Abang,jangan menyemak sangat boleh..Jangan jadi macam si Hamis Jamikha So Over Herself tu boleh?

JUST REGISTER WITH CHURP CHURP,YOU WILL UNDERSTAND WHAT I'M TRYING TO SAY.CLICK CLICK

Nanti gua akan senaraikan cara-cara untuk menjadi famous melalui blog anda...Bimbo,mesti kau suka nak dengar kan?

16 comments:

(the naked writer) said...

blog byk gdget paling menyampah, lembap nak loading!

schaze zainn said...

huhu gadjet cersor yg blink-blik tu betul2 sakit mata =,="

Miziey said...

yup! cudnt agree more.. blog gua pada mulanya memang untuk mengejar nuffnang pun tp in the end rasa best plak berblogging n lebih-lebih lagi bila dapat respon dari blogger laen..

Hamis Jamikha? ker Hanis Zalikha? hehe..

Faariis said...

betol tu,dah la kalau cite menambah pahala tu len kira la, ni munken2 terjebak dengan dosa...tu mujur cite dalam jamban xcite...alahai..hmmmm...mak peah mak peah!!

Anonymous said...

knp abg hanjeng kite nih garang sgt? sume xleh wat?

Munky itu Hanjeng said...

Bukan takleh buat,tapi bersederhana boleh tak?bila melebih-lebih neh,mmg mengundang rasa benci..

Daya SooYoung H said...

ngehehehee~

mungkinkah siHanis Zalikha berbakat menjadi advertiser . mana la tau kn . ROFL

Munky itu Hanjeng said...

dia nak keja harian metro..

Anonymous said...

ape beza dgn orang kutuk kita n kita kutuk org?

Daya SooYoung H said...

Incik Hanjeng ni mesti bestpren dgn siHanis kn ? sampai tau die nk keje kt Harian Metro. :p

Anyway , Selamat Menyambut Hari raya Aidilfitri . :)

Munky itu Hanjeng said...

kita kutuk orang,orang takleh terima..
orang kutuk kita,kita boleh membuatkan kita berfikir...

Anonymous said...

owh..cmne plak kalo ada orang cakap, 'eh tue blog aku , suka ati aku la.tak suka xpayah la baca.' :)

Munky itu Hanjeng said...

aku akan cakap thanks for wasting 1 minute of my life..have a nice day mam...

::Faizah Ghazali:: said...

:)

muhsin.aminudin said...

tgk blog aku plak. berat ke lambat? kalo lambat, gtaw

Munky itu Hanjeng said...

okay ja..