Monday, August 8, 2011

Entri Kemaskini

Gilalah..Lama sangat dah neh gua tak update blog gua...Bulan lepas 3 entri saja?

Hilanglah peminat-peminat gua nanti..

Bila gua dah hilang peminat,gua nak join K-Pop Talent Show kat Hitz TV lah...

Dengar cerita,remaja melayu sekarang semua nak jadi artis Korea..Tak padan dengan ketiak hitam,muka banyak jeragat,Korea konon..

Gua tak layan Korea..Jepun ya..Tidak dinafikan...

Semua nak jadi Korea konon..Ptuihh..Lainlah gua yang memang muka ala-ala Japanese neh...Apa nama tu artis Jepun tu tu..Alaaaa,yang budak-budak sekarang minat tu...Muka cute-cute tu...

Gua tengah amik angin petang sebelum bukak puasa..Perot ada skit kurang boroi..Amin

10 comments:

schaze zainn said...

ooo layan doremon ye..ekeke

Wanz Mejuez said...

dorang bajet comel lah.. jijik aku tgk depa nak tiru kpop.. ahahaa

Munky itu Hanjeng said...

jijik..memang jijik..aku setuju ngan hang..
sapa yang tak layan doremon dia bukan manusia...

✖[Hanjiechan]✖ said...

"semua nak jadi Korea konon..Ptuihh" hahaha..xD

Munky itu Hanjeng said...

Hanjiechan pon dah mcam korea dah neh tgk...

✖[Hanjiechan]✖ said...

err..tulun la..im more to japan..huhu..

Daya SooYoung H said...

comel macam doraemon ye? ehehehe

Munky itu Hanjeng said...

okay Shizuka...

Mohammad Fathi said...

apa ni apa ni. aku bawak ropol suruh menari wondergirls stg kot. kah kah kah.

Munky itu Hanjeng said...

ropol tarian siam