Thursday, February 17, 2011

MetroSeksual

Rakyat Malaysia,melayu terutamanya..Eh memang kebanyakkan melayu pon,memang suka dengan benda-benda berkaitan seks..Apa saja yang ada kaitan dengan seks,mesti interested nak tengok,pegang,dengar dan baca....

Ubat besarkan "adik",ubat kuatkan "adik",ubat mantapkan "adik",segala benda tu jangan ceritalah..Penuh keliling jalan..Yang diperbuat dari ikan belacak,kuda laut,ikan linang,ikan kembung,ikan buntal,ikan paus,hatta ikan kekek mak iloi-iloi sekalipon,pasti ada yang akan mencuba,just for his sex life satisfaction...

Tapi kat sini,aku taknak bercerita tentang ubat kuat,tapi tentang HARIAN METRO,akhbar tabloid no1 Malaysia..

Kenapa no1 di Malaysia?

Disini aku boleh disimpulkan yang orang Melayu memang gila seks!

Jangan salahkan filem dari barat yang menayangkan cerita-cerita berentri 18sx...Jangan salahkan pengaruh rakan sebaya..Jangan salahkan ibu bapa yang tidak pandai mendidik anak-anak....Jangan salahkan mereka semua jika kau masih membeli Harian Metroseksual ini hari-hari..Paham apa aku nak sampaikan?



Akhbar paling bodoh dalam dunia..Selain menarik perhatian dengan gambar-gambar sebegini di muka hadapan,ianya juga penuh dengan iklan-iklan..Iklan lagi banyak dari berita...

4 comments:

Rafhanah Mohtar said...

Baik aku beli majalah kuntum je.
lagi berfaedah rasanya

Munky itu Hanjeng said...

majalah Kawan..dia ada pensil ajaib

Rafhanah Mohtar said...

kalau majalah kawan, aku suka part doktor nina

Munky itu Hanjeng said...

dr nina lawak..kawan dia serius..hehehe..