Saturday, February 19, 2011

Sex Dalam Komuter

Tajuk memperdaya anda lagi..Entri kali neh tentang jantina (sex) di dalam komuter..Jangan salahkan aku...Bila kau isi borang-borang,bahagian "Sex" kau tulis Dara/Teruna/Pecah/Terpelihara ataupon Male/Female?Salahkan libido kau jika kau ingat entri kali ini berkaitan senggama...

Situasi..Stesen Komuter Sungai Buloh...

"Ting tong...Perhatian..Coach tengah adalah dikhususkan kepada penumpang wanita sahaja sepanjang masa..."..bergema suara dari pembesar suara stesen komuter ini memberi pengumuman..

Kepada yang tidak tahu,ya,pihak KTM Berhad telah menyediakan gerabak khas hanya untuk wanita...Alhamdullilah tiada lagi mangsa cabul...

"Tahulah!'..kataku dalam hati...

Seketika kemudian,komuter pon tiba di stesen..Aku bersiap-sedia untuk menaikinya bila tiba-tiba ku terlihat kelibat 3 orang lelaki cuba masuk ke dalam gerabak khas untuk perempuan...Ahh.Kurang kesedaran sivik rupanya...

"Bang bang,gerabak neh khas untuk perempuan jer.."..kataku dengan lemah-lembut cuba memberitahu....

"Kitorang pondan lah!.."..terpacul dari mulut salah seorang dari mereka....

GULP!...Cilaka punya pondan....

"Abeh tu,yang Pengkid tu buat apa kat gerabak neh?"..tanya aku laju-laju sambil menunding jari ke arah seorang pengkid yang ada dalam tu....

Dalam hati,aku puas...

Aku yang sesat atau mereka yang tidak jumpa jalan?...(Lepat, I. 2010)

7 comments:

Rafhanah Mohtar said...

hahahaha!! aku suka ladies coach

amie said...

hahahahahahahahaha..aku suka ayat pengkid tuh..

hang memang sempoi..kelaku hang.

Munky itu Hanjeng said...

leman hang pengkid kan?hehehe...

suma pompuan suka ladies coach..tp ada jugak pompuan stil nak berhimpit kat coach norma..sedangkan coach pompuan kosong gila..

mustno said...

haha...aku suka aku suka...!! =)

Munky itu Hanjeng said...

qila!mana pegi la dei....lama tarak nampak...

--stil lookin fo pena name said...

hahaa! pernah tegur satu couple yg sibuk bkepit dlm ladies coach. pastu yg sang lelaki ngan slumber mbalas; "coach biasa penuh, naikla coach ni.."

klu ada otromen time tuh kt situ, dh lama soh laser sang lelaki tu!!

Munky itu Hanjeng said...

dasar tak bermoral..bodoh punya kapel...