Friday, March 18, 2011

Abang Anjeng Membantu Episod 3

Dah lama rasanya tak membantu masalah orang.Sebagai seorang yang suka membantu,sebagai social obligation abang yang ada ijazah sarjana pendidikan minoring in counseling,abang akan membantu...Jadi untuk kali ini,abang akan membantu Badrul Shah dari Batang Berjuntai..

Abang,
Titew adew masyalah di siniew..Titew ak tahu nak buyat macam manew..Titew adew sukew at girl new..Diew lawa..Baik cumua..Diew sekelas an titew..Tiap-tiap ariew,titew usha diew au..Diew takdew boipren lagiew..Tebab tuew titew ak cuba takel diew au..Tapi titew ak beraniew..Arituew titew adew cakap ngan diew psal titew sukew at diew,tapiew diew buat ak tak tahu jew...Titew ak tahu diew sukew titew kew ak..Tolongla Abang..Manew tahu abang ada tips-tips yang bolew titew gunew untuk takel diew..Terimew Kasey...

Badrul Shah
Batang Berjuntai

Adik
TUH PAK ANG!

Sekian..

20 comments:

Abang Zam said...

haha..memang style !comonv

Hanieqha said...

jawapan kental dri abg metal. haha

Munky itu Hanjeng said...

cukup tak berminat nak layan mamat-mamat dan minah-minah yang suka nak jadi cacat macam neh..betul?

Hanieqha said...

kecik2 mak bapak die x anta pg tadika. tu yang jd cam ni.

Munky itu Hanjeng said...

itu la..kesiann..besar2 jadi bengap..

Hanieqha said...

lagi kesian kt mak bapak die habis kn duet utk bli dslr. haha.

Mohammad Fathi said...

naharam, mcm nak teriak teruih baca ni. tegeliat lidah cek oiiii.

Munky itu Hanjeng said...

kesian kat semua..sapa2 yang terlibat dengan hidup dia sampai jadi kesian macam tu..

aku lagi pening taip weiii..muntah2 dh..

Jane Doe said...

hahaha..retarded! Adik2 aku buat status fesbuk mcm nih sumer aku maki..penat bagi skolah ja eja pelat2! Antaq komen kat pesbuk aku ghupa org retarded mcm nih aku delete ja teruih~!

Munky itu Hanjeng said...

apa motif eja macam tu yer?..ada satu cerita tu,dia cakap baru remaja eja camtu..terus aku cakap.."bodo piang"

kcselambe said...

aku memang benci nak baca ayat cam tu.. geli laa..aku rasa la.. mesti orang tu bajet comei.. bajet manje sangat...gi mampos..

Nurul said...

hurmmmm,,, girl new or new girl,,, hahahaha,,, meluat gle nk baca,, hampeh btul,, ni bkn nye nk short form tp long form lg de laaa,,,

Munky itu Hanjeng said...

aku dah lama taka paham..girl niew tiuuu tiuuuuu wiuuuuu...

shah said...

wei .. ni ko reka sendiri ke hape?
haha gila bangsat ayat. memang rasa nak lempang je budak camni. adik aku pon aku sound bila sms aku camni. mcm pondan je.

Munky itu Hanjeng said...

bergantung kepada konteks masa kini..

Daya SooYoung H said...

WTF.U.C.K !! hahahahaa

Munky itu Hanjeng said...

TFIAVFF...decode that...

Daya SooYoung H said...

dem it !
i'll try.

rudza said...

ni ayat paling sial..mmg hanjeng dok tulih mcm tu.=="

Munky itu Hanjeng said...

besala...